Bisættelse/Begravelse

For at blive bisat/begravet fra Filips kirke skal afdøde enten bo i sognet eller have anden tilknytning til Filips kirke. Tilknytning til et sogn foreligger, jf. medlemsskabsloven § 7, når medlemmet

1) tidligere har haft bopæl i sognet
2) har nære pårørende, der bor i sognet (forældre/børn)
3) afdøde er døbt, konfirmeret eller viet i Filips kirke
4) afdøde har ægtefælle eller børn, der er bisat/begravet fra Filips kirke

Man skal som hovedregel være medlem af folkekirken for at blive begravet fra en kirke.

Information til bedemænd
Kisteankomst skal senest foregå 1½ time inden start for handlingen, og skal altid aftales på forhånd med kirkekontoret eller en af vores kirketjenere.

Praktiske oplysninger omkring handlingen

Trykte sangblade skal de pårørende selv sørge for at lave og medbringe. Dvs. hvis I vælger nogle sange eller salmer, der ikke står i Den danske Salmebog, så skal I selv sørge for at lave og kopiere det antal sangblade, der skal bruges. Bemærk at valg af sang udenfor salmebogen koster et gebyr, se takster her

Afspilning af musik kan lade sig gøre i kirken. Hvis I i stedet for orgelmusik ønsker at afspille et musiknummer via anlæg, skal nummeret kunne streames fra Yousee Musik, da det er den streamingtjeneste vi anvender. Ellers kan det ikke afspilles hos os.

Parkering er tilladt på kirkepladsen i forbindelse med en kirkelig handling. Biler skal være flyttet senest 30. min. efter en kirkelig handling af hensyn til efterfølgende tjenester.

Hunde i kirken er kun tilladt, hvis hunden er en service- eller førerhund. 

Begravelseskaffe - Lån eller leje af lokaler til arrangement efter handlingen er ikke muligt i Filips kirke.
 

Sundby kirkegård og krematorium

Sundby kirkegård er kommunal, og har derfor ikke noget med Filips kirke at gøre. Sundby kirkegård og Sundby krematorium hører under Københavns kirkegårde. Du kan kontakte Sundby kirkegård og krematorium på telefon 33 66 91 20.