Tirsdagscafé - De Dansk Vestindiske Øer - foredrag og gospelsang med Steven Hart

Tirsdag d. 15. marts 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Filips Kirkes menighedssal, Kastrupvej 57, 2300 København S

Kom og få et spændende indblik i Danmarks rolle som kolonimagt og De Dansk Vestindiske Øer. Undervejs i foredraget vil Steven Hart og hans musikere skabe ægte gospelstemning med numre som Amazing Grace,  Down By The Riverside og Oh Happy Day.

Steven Hart er en dansk sanger med amerikansk/afrikansk baggrund. Han har optrådt som solist i mere end 35 år og var bl.a. korsanger for gospelsangerinden Etta Cameron. Steven er især kendt for sin store stemme, sin positive energi og den gode kontakt til publikum.

Om Tirsdagscaféen

Tirsdagscafé er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og lidt lækkert. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage.