Søndag d. 24. november 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Familiekoncert for store og små med Sigurd Barret i anledning af 450-året for Den Danske Salmebogs udgivelse. Arrangeret i samarbejde mellem Amagerbro Provstis Juniorkor, Filips Kirke og Allehelgens og Sundkirkens Pastorat. Med økonomisk støtte far Amager Øst Lokaludvalg.

Oven på den store succes med "Sigurd fortæller om Luther", som bragte Sigurd Barrett rundt i næsten 100 danske kirker i 2017, er han nu klar med et helt nyt projekt.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn gendigter 16 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live i denne nye kirkekoncert, som er for hele familien. I ord og toner føres børn og voksne gennem salmerne i et sprog, som alle kan forstå.

Der bliver sangtekster, så alle kan synge med, og gennem teater, sang og fortælling puster Sigurd Barrett nyt liv i 16 af de skønneste salmer, som børn og voksne dermed kan tage med sig og bruge både hjemme og i kirken.