Koncert med Gemini Duo - kinesisk tvillinge-acordionduo

Lørdag d. 15. oktober 2022, kl. 16:00
Filips kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S

Gå ikke glip af Gemini Duo bestående af Wanxu Zhao and Wanchen Zhao fra Kina, en tvillinge accordion duo i verdensklasse.

Søstrene, som nu er 23 år, begyndte på klaverundervisning som 4-årige og accordionundervisning som som 13-årige.

Fra 2014 til 2017 spillede de accordion ved Prof. Li Xinlin ved Shenzhen Art School. Fra 2017 blev de optaget ved musikkonservatoriet i Shanghai med accordion som hovedinstrument ved Prof. Xu Dawei and Prof. Zhang Yan, og her dygtiggjorde de sig de næste 2 år og blev tildelt adskillige stipendier.

Siden 2019 har de to søstre studeret ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med fokus på kammermusik for accordion. ved Prof. Geir Draugsvoll and Hanzhi Wang og Bjarke Mogensen.

Det seneste år har man kunnet opleve søstrene spille i Tivolis koncertsal, Shanghai Grand Theatre, Shenzhen Grand Theatre, ligesom de har optrådt ved koncerter, konkurrencer og festivaler.

Ved koncerten i Filips Kirke vil der bl.a. kunne høres værker af Tchaikovsky, Stravinsky og Scarlatti.

Kirken er åben fra kl. 15.30. Koncerten er gratis og uden tilmelding.