AFLYST: Menighedsudflugt til Andelslandsbyen Nyvang

Lørdag d. 8. oktober 2022, Kl. 09:00 til kl. 17:00
Filips kirke
Præst og kirke- og kulturmedarbejder
300 kr.

På grund af for få tilmeldte er vi desværre nødt til at aflyse turen. Vi er klar med en ny udflugt i foråret.

Kom med på tur til andelslandsbyen Nyvang, hvor man kan opleve livet og hverdagen i en andelslandsby i midten af 1900-tallet. Besøg mejeriet, Brugsen, husmandsstedet, smedjen, trikotagen eller vognmandsforretningen. I Nyvang kan man røre, smage, prøve, og dufte sig gennem historien. Vi spiser en let frokost på traktørstedet Madam Blå og efter at have set os omkring får vi kaffe med kage.

På vej til Nyvang gør vi traditionen stop ved en interessant kirke. Mere information følger.

Prisen for turen er 300 kr. Man kan tilmelde sig ved at komme forbi eller ringe til kirkekontoret (telefon: 32 58 02 71 ) . Man kan også klikke på udfylde formularen her: https://forms.churchdesk.com/f... og betale via Mobile Pay til nummer: 73021 (husk at skrive bustur i kommentarfeltet).